Keressen minket Facebookon!

Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Szülők és Gyerekek!

Cégünk, a Starters E-Components Generators Automotive Hungary Kft az SEG Automotive GmbH telephelye, gyára. Az SEG Automotive cégcsoport világszerte 16 telephellyel rendelkezik, és globálisan kb. 8000 főt foglalkoztat. Mi itt Miskolcon a cégcsoport globális termelési hálózatában a legnagyobb európai gyár vagyunk. Az indítómotorok és generátorok gyártásával foglalkozó gyárunk 2003 óta van jelen Miskolcon. A múltban a Bosch csoport tagja volt.

Cégfilozófiánkhoz tartozik, hogy mi itt Magyarországon, Miskolcon nem csak termékeket gyártunk és fejlesztünk, hanem felelősséggel is tartozunk a társadalomért, az emberekért. Támogatást nyújtunk az egészségügy, oktatás, kultúra és sport területeken együttműködve a várossal, a Miskolci Egyetemmel és egyesületekkel.

Határozott meggyőződésünk, hogy gyermekeink megfelelő oktatásával hozzá tudunk járulni egy boldog, fenntartható és egészséges jövőhöz, ezért fontosnak tartjuk az ő oktatásuk támogatását.  Emiatt a továbbiakban is maximális támogatjuk, és partnerei vagyunk a német iskolának és óvodának. Ezen felül szorosan együttműködünk szakközépiskolákkal és a Miskolci Egyetemmel is különféle területeken.

Célunk a régió, Miskolc város és környékének támogatása, egy olyan infrastruktúra nyújtása céljából, mely vállalatunk számára vonzó telephelyet, valamint jelenlegi és jövőbeli munkavállalóink és családjaik számára attraktív lakóhelyet jelent.

Büszkék vagyunk arra, amit eddig a német iskola és óvoda elért, és biztosak vagyunk benne, hogy a támogatásunkkal további fejlődéseket tudnak és fognak elérni.

Uwe Mang                                         Günter Schulze